Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread:

  1. #1

    Default Timing

    This a stupid question but how in the heck do you time an 07 blast? I seem to have this problem every time i work on it and i forget how i get it right. Iv tried the static timing and it pops but wont start and no i dont have the kill switch on and the kickstand is up, and yes i did have it in 5th gear while doing the adjustment.

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  2. #2
    Gearhead crazysycodude's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    vacaville, Ca
    Posts
    1,473
  3. Default

    For static timing I remember having the issue of using the wrong tick mark, there is one that looks like the one you should use then the real one is slightly less noticable.

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  4. #3

    Default

    I really only see one aside from the dots jet-lee told me a way and im try it and see if it works

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  5. #4

    Default

    If not i think my timeing gears are off

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  6. #5
    The Boss
    (Admin)
    Jet-Lee's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Oakley, CA
    Posts
    6,738
  7. Default

    "It is impossible, until some crazy son of a bitch has the audacity to believe that no matter what the expert says, I can still do that shit." - C.T. Fletcher

    Click here to enlarge
    Left to Right:
    2003 Blast (Blue), 2001 XBlast (Rex), 2007 XB9R Firebolt (Bolt)

    Do you like the forum? Do you appreciate the input and community support? Consider donating to help keep us alive and growing! Click here to donate!
    Like us on Facebook!

  8. #6

    Default

    See i thought i was doing it right dude but for some reason it wasnt work that way i actually watch this vid of your on youtube after i couldnt get the first time

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  9. #7

    Default

    Ok that didnt work either so what else could be causeing the problem

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  10. #8

    Default



    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  11. #9

    Default

    Dont know if you can see the little mark but it is just off to the left and my light is on but still nothen and my spark plug fires great

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

  12. #10

    Default

    And it pops once out the exhaust but after that nothen

    Posted from my Buell using Buell Riders Online mobile app

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •